Adatkezelési nyilatkozat és ÁSzF.

Az adatkezelés célja

Az önkéntesen megadott személyes adatok kezelése a Felhasználó és az ügyvéd közötti levelezés és jogi szolgáltatások teljesítése érdekébe történik. A Felhasználótól indított elektronikus üzenet, az ügyvéd postafiókjába érkezik. Az ügyfelek adatait kizárólag a teljesítéséhez szükséges személy kezeli. Üzemeltető az általa kezelt adatokkal minden esetben úgy jár el, hogy az a vonatkozó előírásokkal összhangban legyen.

Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelésre a Felhasználó önkéntes hozzájárulásával kerül sor az Avtv. 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján.
A jelen adatvédelmi nyilatkozat az ÁSZF elválaszthatatlan részét képezi.

Az érintettek köre

A weboldalra látogatók közül, akik a nyilvánosan megadott elérhetőségeken, felveszik a kapcsolatot a weboldal tulajdonosával. (A weboldalon hírlevélküldésre feliratkozó űrlap nem működik, így leiratkozási lehetőségre sincs szükség. A hozzászólási lehetőség úgy van beállítva, hogy nem kéri a rendszer a hozzászóló nevét és email címét.)

Az érintettekre vonatkozó adatok leírása

Az önkéntesen megadott név és e-mail cím valamint megbízási szerződés  esetén okiratkészítéshez  szükséges személyes adatok.

Az adatok forrása

Közvetlenül az ügyfelektől származik.

Az adatkezelés időtartama

Az önkéntesen megadott adatok, illetve személyes adatok kezelése az email beérkezésével kezdődik és az adatok törléséig tart. A megadott adatok helyesbítése, törlése, zárolása a felhasználó által bármikor kérhető a feltüntetett elérhetőségeken keresztül. Ellenjegyzett szerződésben szereplő adatok, a Magyar Ügyvédi Kamara által kötelezően előírt archiválási idő alatt nem kerülhet törlésre.

Adatfeldolgozás

Az ügyvéd a személyes adatok kezelése során nem vesz igénybe adatfeldolgozót és illetéktelenek részére nem továbbítja az adatokat.

 Személyes adatok kezelőjének megnevezése

A https://gyvd.worpress.com weboldal üzemeltetője, tulajdonosa és a személyes adatok kezelője azonos.

Adatkezelő: Dr. Mohos Gábor ügyvéd

telefonszám: 06-1-239-5434

adószám: HU 55076872-1-41

Email cím: iroda@mohos-ugyved.hu

Adatkezelés helye: 1134 Budapest, Bulcsú u. 19. 6/3.

Adatbiztonság

Az adatkezelő gondoskodik az adatok biztonságáról, továbbá megteszi mindazokat a technikai intézkedéseket, illetve kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek az adatvédelmi rendelkezések megvalósulásukhoz szükségesek. A weboldal tulajdonosa munkája során gondoskodik arról, hogy jogosulatlan személyek nem tekinthetnek be személyes adatokba. Személyes adat kezelésére csak a jogi szolgáltatás gyakorlása vagy kötelezettség teljesítése érdekében van lehetőség. Az ügyfelek adatai az ügyvédi titoktartás részének tekintendő.

Felelősség az adatok helyességéért

A Felhasználó által megadott adatokért, azok helyességéért, és valódiságáért a Felhasználó felelős. A tévesen megadott adatokból eredő károkért az Üzemeltető akkor sem felel, ha az adat téves jellegét felismerhette.

Az adatvédelmi nyilatkozat egyoldalú módosításának lehetősége

Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatvédelmi nyilatkozatot a felhasználók előzetes értesítése nélkül egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a felhasználó ráutaló magatartással elfogadja a hatályos módosított adatvédelmi nyilatkozatot.

Jelen adatvédelmi nyilatkozat 2018. május 25.-én lép hatályba.

Általános Szerződési Feltételek

Jelen weboldalt bárki szabadon böngészheti.

Szerzői jogi nyilatkozat

A weboldal teljes tartalma, a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján, szerzői jogvédelem alá esik. Előzetes írásbeli engedély nélkül tilos a weboldal tartalmának akár egészét, akár bármely részét másolni, továbbadni, terjeszteni. A weboldalon található tartalmak közlése, feldolgozása csak a weboldal üzemeltetőjének előzetes írásbeli engedélyével és a forrás feltüntetésével történhet. A weboldal tartalmát látogatóink letölthetik, képernyőjükön megjeleníthetik. A felhasználók a weboldal tartalmát, illetve annak részeit kizárólag saját, személyes célra használhatják. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A weboldal üzemeltetője kártérítést és/vagy sérelemdíjat követelhet.

Amennyiben a hozzászóló vagy levélíró harmadik fél adatait adja meg vagy a weboldal használata során bármilyen módon kárt okoz, a szolgáltató jogosult a felhasználóval szembeni kártérítés érvényesítésére.

Felelősségvállalás

A weboldal tulajdonosa pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból eredő esetleges károkért felelősséget nem vállal. A weboldalon szereplő linkek egy része más által üzemeltetett oldalakra vezet, azok tartalmáért a weboldal üzemeltetője semminemű felelősséget nem vállal és kizárja felelősségét bármely, ezen információk használatából eredő kár bekövetkezése esetén.

Jelen tájékoztatóban nem meghatározott kérdések

A jelen tájékoztatóban nem meghatározott kérdésekben az Infotv. szabályai és a fenti Adatvédelmi és adatbiztonsági nyilatkozata az irányadó.

 

Ingatlan adásvételi szerződés ellenjegyzés
Jogi tanácsadás
Reklámok